Logo

Landbrød med yoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g gær
1 dl vand
3 dl yoghurt naturel
3 spsk olie
1 ½ tsk groft salt
200 g groft hvedemel
ca 350 g sigtemel

Rør gæren ud i vand.
Tilsæt yoghurt, olie, salt og groft hvedemel.
Bland sigtemelet i ad et par gange, til dejen har den passende konsistens.
Ælt dejen godt sammen.
Stil den tildækket til hævning 45 min.
Form den til et rundt brød og lad det efterhæve 15 min.
Sigt et tyndt lag hvedemel over brødet og bag brødet ca 30 min ved 200°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.938 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her