Logo

Kokospandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

60 gram rismel
45 gram sukker
45 gram kokosmel
1 sammenpisket æg
3 dl kokosnøddemælk
(oliven)olie
et drys salt

Bland rismel, sukker, salt og kokosmel i en skål. Lav en fordybning i midten.
Tilsæt æg.
Rør lidt kokosnøddemælk i lidt efter lidt til massen bliver en lind dej.
Varm panden op ved jævn varme.
Fordel lidt olie på den.
Hæld det overskydende olie af. Rør i dejen og kom 2-3 skefulde på panden.
Vrid og drej panden så bunden bliver dækket (en pande på ca. 15 cm. i diameter).
Steg pandekagerne ca. 4 minutter til den er let brunet og undersiden helt stivnet.
Vend den forsigtigt og steg den anden side.
Steg alle pandekagerne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.858 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her