75 g smør eller margarine
1 dl (85 g) sukker
2 æg
1 ¼ dl hvedemel
½ dl kartoffelmel
1 ½ tsk bagepulver
1 spsk vaniljesukker
3 spsk kakao
Fyld og pynt:
4 kiwifrugter
2 ½ dl piskefløde
Rør smør og sukker godt luftigt.
Pisk æggene sammen og tilsæt dem lidt efter lidt og rør godt.
Bland hvedemel, kartoffelmel, bagepulver, vaniljesukker og kakao
sammen, rør det i dejen.
Hæld dejen i en smurt tærteform ca 25 cm i diameter.
Bag den ved 175ºC i en varm ovn ca 40 min.
Tag tærtebunden ud, afkøl den og del den i 2 bunde.
Skræl og skær kiwifrugterne i skiver.
Pisk fløden stiv.
Læg den ene bund på et fad, læg et lag kiwifrugter over bunden, dæk
med et lag flødeskum.
Læg den anden bund ovenpå, bred resten af flødeskummet over.
Pynt rundt i kanten med kiwiskiver.
Server kagen som dessert eller til kaffe.