50 g gær rå
2 dl mælk 0.5%
75 g kvark 5+
1 stk æg
1 stk æggehvider
1 tsk salt
2 (200 g) æbler
1 spk. vaniljesukker
Mælken lunes, gæren udrøres heri.
Kvarken, ægget og salt blandes i mælken.
Melet blandes i (hold lidt tilbage).
Tilsæt det sidste hvedemel hvis det er nødvendigt.
Dejen skal være smidig, men slippe skålen.
Stilles til hævning i 30 minutter, slås ned, rulles ud til 30x30cm.
Æblerne rives og blandes med kanelsukkeret og vaniljesukkeret, der
fordeles på den udrullede dej.
Dejen rulles sammen om fyldet og skæres i 15 stk sættes på bagepladen.
Husk at låse sneglene ved at sætte dejenden under sneglen.
Pensles med æggehvierene.
Efterhæves 20 minutter.
Bages ved 200°C. i 10-12 minutter.