150 g (2 ½ dl) hvedemel
2 tsk bagepulver
250 g (3 dl) sukker
1 ½ tsk vaniljesukker
2 ½ spsk kakao
150 g smør
3 æg str. 3
1 dl varm kaffe
2 spsk rasp
evt. 2 spsk flormelis
Sigt hvedemel, bagepulver ned i en skål. rør rundt til det hele er godt blandet. Varm ovnen op til 175ºC.
Smelt smørret og lad det køle lidt af.
Rør det i melblandingen.
Pisk æggene sammen i en skål og rør dem i dejen.
Til sidst røres den varme kaffe i.
Gnid bageformen med smør.
Pas på at der ikke bliver nogle bare plotter
Hæld rasp i bageformen. ryst og drej formen til den er helt dækket med
rasp og hæld resten ud.
Fyld dejen i bageformen og sæt den på en bageplade nederst i ovnen.
Bag ca. 45 minutter.
Tag bageformen ud med grydelapper og lad kagen stå lidt i formen.
Læg en bagerist på bordet.
Hold om bageformen med grydelapper og vend den lige over risten, så
kagen vipper ud.
Lad den køle af og vend den med oversiden opad.