Logo

Jordbærroulade med flødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
3 hele æg.
125 g sukker
1 spsk reven citronskal
1 spsk mælk
50 g hvedemel
50 g kartoffelmel
½ tsk hjortetakssalt
 
Fyld:
200 g friske jordbær
75 g sukker
¼ dl vand.
 
Pynt:
100 g friske jordbær
40 g ristede mandelflager
2 ½ dl flødeskum.
 
Dej: Pisk æggene sammen, tilsæt sukker og pisk det til en luftig masse.
Tilsæt citronskal og mælk.
Bland melsorterne sammen med hjortetaksaltet og rør det i æggemassen.
Bred dejen ud (35+25 cm) på en bageplade belagt med bagepapir.
Bag dejen ved 200ºC på midterste rille i 4-6 min.
 
Fyld: Jordbærrene blendes eller moses gennem en sigte og blandes med
sukkeret. Bring det i kog i en gryde uden låg og lad det koge for kraftig
blus 5-6 min. Lad det køle af og bred jordbærpureen ud på den bagte
rouladebund.
Rul rouladen fast sammen på den lange led og læg rouladen sammen på
sammenføjningen.

 
Pynt: Inden serveringen pyntes den med flødeskum.
Skær jordbærrene i skiver og læg dem på rouladen og drys til sidst med
de ristede mandelflager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.824 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her