Logo

Islandsk lagkage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bund:
4 pasteuriserede æggehvider
140 g flormelis.
140 g kokosmel
Fyld:
4 pasteuriserede æggeblommer
60 g flormelis.
100 g blødtsmør
100 g mørk chokolade
Pynt:
Flødeskum af 2 ½ dl piskefløde
Chokoladespåner
 
Hviderne piskes stive - flormelis og kokosmel vendes forsigtigt i.
Massen hældes i en smurt springform og bages i ovnen ved 150-175ºC i ca. 40- 50 minutter på nederste rille.
Når kagen er afkølet, smeltes chokoladen og stilles til afkøling.
Blommerne piskes med flormelis og smør.
Heri blandes den smeltede chokolade.
Chokolademassen smøres på marengskagen.
Pynt med flødeskumstoppe og chokolade­spåner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.691 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her