Logo

Ingenting

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
¼ kg smør
½ kg hvedemel
4 æggeblommer
Marengs:
4 æggehvider
½ kg sukker
4 tsk vaniljesukker
½ tsk hjortetaksalt
1 ½ tsk eddike

Smør og æggeblomme æltes godt sammen, og dejen skal helst hvile koldt – enten rullet til pølser, der siden skæres i papirtynde skiver eller som almindelig dej der rulles og udstikkes med snapseglas .

Til marengsen piskes æggehviderne meget stive, sukkeret piskes i lidt ad gangen, og vaniljesukker, hjortetakssalt og eddike piskes i.

Der sættes 1 tsk marengs på hver af de bitte små kager, når de er sat på en smurt bageplade.

Bages ved jævn varme 175ºC, til toppen er gylden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.338 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her