Logo

Ingefærsmåkager 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g smør
125 g sukker
125 g lys sirup
125 g hvedemel
1 tsk ingefær
skal og saft af 1 citron

Smørret smeltes på panden uden at bruse op.
Sukker og sirup tilsættes og det blandes godt og tages fra varmen. Hvedemel, ingefær, citronskal og -saft blandes i et fad.
Sukkerblandingen hældes i, og dejen røres godt sammen.
Dejen sættes med en ske på en bageplade med bagepapir.
Husk god afstand.
Bagetid: 175ºC, ca. 12 min., midt i ovnen.

NB! De afkølede kager kan snoes omkring en finger til små rør og dyppes i overtrækschokolade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.257 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her