125 g smør
125 g sukker
125 g lys sirup
1 tsk stødt ingefær
2 tsk fint hakket syltet ingefær
fintrevet skal og saft af 1 citron
125 g hvedemel
Fyld:
Flødeskum smagt til med finthakket, syltet ingefær
Smør, sirup, citronsaft og skal samt de to slags ingefær røres sammen i en kasserolle og varmes kort igennem.
Det afkøles noget, og melet røres i.
Bagepladen smøres og drysses med hvedemel, og dejen afsættes herpå med en teske og smøres lidt ud.
Beregn god plads mellem hver.
Bages gyldne i ovnen ved 200 º, det tager kun 7-8 min.
Lad pladen stå et øjeblik til afkøling.
Bemærk, at de kun kan formes, så længe de er varme, hvorfor man kan lade pladen stå i den varme men slukkede ovn, medens man laver dem en ad gangen.
Man stiller dem til afkøling i brede flaskehalse.