3 dl hvedemel
½ tsk salt
1 dl smør
4 spsk koldt vand
4 letpiskede æg
¾ dl sukker
½ tsk salt
1 tsk Bourbon
2 ½ dl hakkede pecannødder
1 dl farin
1 dl smør
2 ½ dl lys sirup
1 tsk vaniljeessens
31/2 dl hakkede pecannødder
Forvarm ovnen til 175°.
Til tærtedejen blandes hvedemel og salt og smør skæres ind i dejen til det er en ensartet masse. samles med lidt vand (det er ikke sikkert det hele skal bruges). På en melstrøet bordplade rulles den ud og lægges i en velsmurt tærteform.
Bland æg, sukker, salt og Bourbon godt og vend nødderne i. Hældes i tærtebunden og bages i ca. 50-55 min. Dæk evt. til det sidste stykke tid så det ikke bliver svedent.
Rør farin, smør og sirup sammen i en lille gryde og smelt det under omrøring. Tilsæt vanilje og nødder og hæld det hele over kagen, når der er 10 min tilbage af bagetiden.