Logo

Grovburger med gulerod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g gær
1 ¼ l lunkent vand
½ kg groftrevne gulerødder
250 g bulgur
½ kg grahamsme
1 ½ spsk salt
1 kg hvedemel
¾ spsk olivenolie.
 
Gæren røres ud i lunkent vand.
Tilsæt gulerødder, bulgur, grahamsmel og salt.
Ælt hvedemel i dejen til den har en smidig konsistens.
Dæk dejen og lad den hæve i ca. 2 timer.
Slå dejen ned og form 24 boller.
Stil dem med god afstand (6 boller pr. plade) på bageplader beklædt med bagepapir.
Lad dem efterhæve ca. ½ time.
Tryk dem flade og pensl dem med olien.
Bages ved 200ºC i ca. 1 kvarter.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.678 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her