225 g smør
2,5 dl sukker
7,5 dl hvedemel
6 æg
2 tsk bagepulver
2,5 dl skummetmælk
1 spsk citronsaft
Pynt:
1 dl mandel
2 spsk flormelis
Forvarm ovnen til 175°C. Smør en rund kageform grundigt.
Pisk smør og sukker sammen i en skål.
Rør melet i.
Tilsæt æggene ét ad gangen. Rør godt efter hvert æg.
Bland bagepulver og let opvarmet (45°C) mælk.
Hæld denne blanding i dejen.
Tilsæt citronsaft og rør godt i dejen.
Hæld dejen i den klargjorte form.
Bag i ovnen i 20 min.
Blanchér og smut mandlerne.
Tag kagen ud af ovnen, pynt den med mandler og flormelis.
Stil kagen tilbage i ovnen og bag den 20-30 min. mere, eller til den er fast i formen.
Lad kagen afkøle i 10 min. før servering.