Dej:
4 æggehvider
200 g sukker
1 tsk kaffepulver
1 knsp.salt
1 tsk citronsaft
Fyld:
200 g jordbær (el. anden frugt)
Pynt:
50 g mørk chokolade
2 dl piskefløde
15 g .vaniljesukker
lidt kakao
Pisk æggehviderne med kaffepulver, citronsaft og salt meget stive.
Kom sukkeret i ad flere gange.
Fyld nu massen i en sprøjtepose og sprøjt kranse på ca. 8 cm. og fyld ud, så det danner en bund.
Bag ved 75° i ca. 31/2 time.
Lad kagerne blive helt kolde.
Smelt så chokoladen og overtræk kagerne.
Skyl og rib jordbærrene.
Pisk fløden og kom vaniljesukker i.
Læg nu frugtin på og sprøjt med flødeskummet.
Drys til sidst med kakao.
NB:
Kagerne skal bage så længe, for at de bliver tørre. Ved højere temperatur risikerer de at blive brændte. De kan holde sig 2-3 mdr. i en kagedåse.