Logo

Filoni

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½ dl vand
25 g gær
1 tsk salt
1 spsk olie
250 g durumhvedemel
250-300 g hvedemel

Rør vand og gær sammen. Tilsæt salt, olie og de to slags hvedemel og ælt dejen sej og blank på køkkenbordet. Jo mere dejen æltes, jo bedre bliver brødet. Kom dejen tilbage i skålen og lad den hæve tildækket et lunt sted ca. 1 time. Ælt dejen let igennem og form den til et aflangt ret tyndt brød.
Spids brødet til i enderne og lad det efterhæve 20 min. på pladen. Rids brødet ret dybt med en skarp kniv og bag det 20-25 minutter på nederste ovnrille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.035 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her