Logo

Fastalavnsbolle 1903

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hvedemel
3,5 dl mælk
50 g gær
1 tsk sukker
50 g sukat
75 g rosiner
250 g smør

Dejen lægges om aftenen. Mælken lunes en ubetydelighed. 125 g smør smuldres i melet og æltes sammen med mælken, hvor gæren er udrørt. Om morgenen æltes det resterende smør i, det fordeles i små klatter på dejen og rulles ud som butterdej. Hæver til dobbelt størrelse og slås ned med kagerullen. Trilles til ca. 25 boller. Efterhæves, pensles med æg og bages ca. 20 min. ved 200 º.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.494 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her