Logo

Fantastisk gulerodskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
200 g blødt smør
200 g brun farin
3 æg
200 g hvedemel
2 tsk stødt kanel
5 fintrevne gulerødder (ca. 300 g )
1 ½ dl rosiner
evt. 75 g hakkede valnøddekerner
 
Glasur: (smager meget bedre end man tror!)
200 g flødeost naturel
2 spsk vand
50 g flormelis (ca. 1 dl )
2 tsk revet citronskal
2 tsk citronsaft
 
Pisk smør, farin og æg godt sammen.
Bland hvedemel, kanel og bagepulver sammen og vend det i smørblandingen, skiftevis med gulerødder, rosiner (og valnøddekerner).
Fordel dejen i en smurt springform og bag kagen midt i ovnen ved 175ºC i 1 time.

 
Glasur:
Skær flødeosten i mindre stykker og rør den godt sammen med vand, flormelis, citronskal og citronsaft.
Smør det på den kolde gulerodskage.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.044 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her