Varm en skumfidus på en pind over et bål, læg et stykke chokolade ovenpå og klem herligheden sammen mellem to kiks - det er en klassisk amerikansk s'more.
12 cupcakes:
24 digestive-kiks
200 g mørk chokolade, brækket i 12 stykker
100 g hakkede valnødder
3 spsk kokosmel
60 g miniskumfiduser
Varm ovnen op til 160°C og læg 12 papirforme i en muffinform.
Læg en kiks i bunden at hver papirform.
Læg et stykke chokolade ovenpå og drys med valnødder og kokosmel.
Læg endnu en kiks øverst.
Bag kagerne i 7 minutter, til chokoladen er smeltet.
Tag formen ud af ovnen.
Tryk 'kikslågene' let ned, så de sidder fast
Læg nogle skumfiduser oven på hver kage.
Sæt formen tilbage i ovnen i 10 minutter, til skumfiduserne er smeltet og let brune.
Tag formen ud af ovnen og lad den køle af i 5 minutter.
Vip kagerne ud af formen og lad dem køle af på en rist.
Opbevar kagerne i en lufttæt beholder i op til 24 timer.
Variationer:
S'more-cupcakes med pekannødder
Følg basisopskriften.
Erstat valnødderne med 100 g groft hakkede pekannødder.
S'more-cupcakes med hvid chokolade
Følg basisopskriften.
Erstat halvdelen af de mørke chokoladeknapper med 50 g hvide chokoladeknapper.
S'more-cupcakes med chokolade og hindbær
Følg basisopskriften.
Tilsæt 100 g let moste hindbær sammen med kokosmel og valnødder.