16 stk
3 æg
175,g sukker
1 tsk vaniljesukker
200 g hvedemel
½ tsk bagepulver
2 spsk smagsneutral rapsolie (mad- og salatolie) eller flydende margarine
1 dl let-, mini- eller skummetmælk
Kokosglasur:
1 dl havregryn
1 dl kokosmel
¾ dl let-, mini- eller skummetmælk
1 spsk smagsneutral rapsolie (mad- og salatolie) eller flydende margarine
150 g brun farin
1. Tænd ovnen på 200° (varmluft 180°).
2. Beklæd et ovnfast fad, ca. 20 x 20 cm, med bagepapir.
3. Pisk æg, sukker og vaniljesukker med håndmikseren til et hvidt skum.
4. Sigt hvedemel og bagepulver sammen og vend det forsigtigt i æggeskummet sammen med olie og mælk.
5. Kom dejen i det ovnfaste fad og bag kagen i 30 min. midt i ovnen.
Kokosglasur:
1. Kom alle ingredienserne i en lille gryde og giv det hele et forsigtigt opkog under omrøring.
2. Tag kagen ud af ovnen, når den har bagt i 30 min. Skru samtidig ovnen op til 225° (varmluft 205°).
3. Fordel kokosglasuren på kagen.
4. Bag kagen i endnu 5 min.