Logo

Corn bread - amerikansk majsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½ dl hvedemel
½ dl sukker
4 tsk bagepulver
½ tsk salt
2 ½ dl groft majsmel
2 æg
2 ½ dl mælk
50 g margarine


Sigt de tørre ingredienser. Smelt og afkøl margarinen.
Bland margarine, mælk og æg.
Tilsæt forsigtigt de tørre ingredienser og rør hurtigt med en gaffel.
Hæld det hele i et passende fad og bag i 20-25 min ved 220ºC.
Skæres i firkanter på 4x4 cm. Spises som tilbehør til de fleste
hovedretter.
 
Tips: Spises som tilbehør til de fleste hovedretter. Især godt til "chili
con carne med fars".

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 5.707 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her