Kage
200 g Guanaja 70% (mørk chokolade, Valhrona)
100 g Ivoire, hvid chokolade
150 g mandler
100 g smør
125 g sukker
4 æggeblommer
½ dl piskefløde
40 g hvedemel
4 æggehvider
Forvarm ovnen til 180° C. Hak den mørke chokolade og smelt den i en skål i vandbad. Hak den hvide chokolade i stykker på størrelse med solbær. Skold, smut og hak mandlerne fint. Det er vigtigt, at mandlerne næsten er som hvedemel, da mandlerne skal binde kagen. Bland smør og halvdelen af sukkeret og pisk æggeblommerne i. Tilsæt piskefløde. Kom den smeltede mørke chokolade i massen og rør godt rundt. Tilsæt de hvide chokoladestykker og mandlerne. Pisk æggehviderne skummende, tilsæt resten af sukkeret lidt efter lidt og pisk dem stive. Sigt hvedemelet i og vend først lidt af æggehviderne i for at gøre blandingen lind og tilsæt derefter resten. Smør en springform og drys med hvedemel. Hæld det overskydende hvedemel væk. Hæld dejen i formen og bag den i ca. 40 minutter. Kagen skal være lidt svampet i midten. Lad kagen køle af i formen.