Logo

Chokoladekurve med whisky og kokoscreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chokoladeskåle:
175 g mørk chokolade 
25 g smør
 
Fyld:
3 dl piskefløde
3 spsk whisky
2 spsk sukker
50 g kokoscreme
 
Hak den mørke chokolade og smelt den over et vandbad.
Bland smørret i og rør massen glat.
Klip 6 stk bagepapir i 15 cm cirkler.
Smør chokoladecremen ud i de 6 cirkler i et jævnt lag til 2 cm fra
kanten.
Løft papircirklerne med chokoladecremen og læg den over et omvendt
glas.
Fold kanterne lidt, så der kommer "flæser" lad "skålene" stivne helt.
Løft dem forsigtigt af glasene og fjern papirer.
 

Fyld: Pisk fløde og whisky.
Riv kokoscremen fint og rør den i fløden sammen med sukkeret.
Fyldes i chokoladekurvene.
Pynt med frugt og lidt revet mørk chokolade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.746 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her