Få opskriften på chokoladekagen fra den berømte The River Café. “Uuuh, den er god. Den er helt uden mel, men det kræver, at man løber 3-4 kilometer ekstra dagen efter.” Til cirka 10-12 personer
675 gram mørk chokolade (70 procent)
450 gram usaltet smør
10 æg
675 gram sukker
Til servering: cremefraiche
springform, 27 centimeter i diameter
A. Forvarm ovnen til 160°C.
B. Smelt chokolade og smør over vandbad i en gryde.
Lad det køle af efter det er smeltet.
C. Pisk æg og sukker med en elpisker i en stor skål i cirka fem minutter indtil det stivner.
Vend chokolade/smørcremen sammen med æggemassen indtil det bliver en tæt, sammenhængende masse.
D. Hæld det i springformen og placer springformen i en bradepande, som du fylder halvt op med kogende vand.
Bag den i ovnen i en time.
Sluk for ovnen og lad kagen køle fuldstændig af i ovnen.
Server kagen med en smule cremefraiche.
--