Logo

Brunsviger 8

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g koldt smør
275 g hvedemel
25 g gær
2 dl kold mælk
½ tsk salt.
 
Remonce:
50 g smør
150 g farin
3 spsk sirup
2 tsk kanel
 
Hvedemel og smør smuldres. Gær og salt opløses i mælken hældes i melet og røre til en ret lind dej.
Remoncen røres sammen.
Dejen røres ud i to små smurte bradepander.
Remoncen lægges i klatter her og der.
Det hele stilles i køleskabet.
Når den skal efterhæve tages den ud af køleskabet og stilles lunt i ½ til 1 time.
Bag kagerne ved 200ºC i ca. 13 min.
 
Tips: Det kaldes koldhævning når man laver en dej med kold væske og
bagefter stiller den kold i stedet for lunt.
Så tager hævningen længere tid og så passer det med at forme dejen om
aftenen og stille den i køleskabet natten over.
Tag den frem og stil den lunt som det første næste morgen så kan den bages efter ½ til 1 time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.655 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her