Logo

Brunsviger 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kage

250 g hvedemel
2 tsk sukker
75 g smør/margarine
½ dl rosiner
1 ¼ dl mælk
25 g gær

Glasur:
75 g smør/margarine
75 g farin

Hvedemel og sukker blandes, fedtstoffet smuldres deri, og rosinerne tilsættes. Gæren røres ud i den lunkne mælk, alt blandes og æltes godt sammen. Dejen dækkes til og stilles til hævning et lunt sted ca. 20 minutter.
Dejen rulles ud og lægges i et stort, fladt smurt ovnfast fad eller i det halve af bradepanden.

Dejkanterne bøjes lidt op langs kanten.

Dejen efterhæves 10-15 minutter, hvorefter man, med en finger, laver nogle fordybninger i dejen.
Fedtstoffet halvsmeltes og røres med farin.

Denne blanding hældes over dejen.

Bages 25-30 min. ved 200ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.762 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her