Logo

Brownies - The Best Ever

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g smør
150 g mørk chokolade i små stykker
4 æg
3 dl sukker
2 ½ dl hvedemel
3 spsk kakao
200 g hakkede valnødder     
 
Smelt smørret med chokoladen i en gryde og lad den køle af.
Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps.
Bland hvedemel, kakao og valnødder og vend det i æggesnapsen.
Hæld dejen i en smurt firkantet form (20x30cm) og bag midt i ovnen, ca 35 min ved 175ºC.
Lad det køle af og skær i firkanter.


Tips: du kan skiftet valnødderne ud med chokoladechips.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.163 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
370908-07-2015 20:36:36 Jill
👍

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her