![Bradepandekage med overtræk Denne kage med chokolade er super let og hurtig at lave. Prøv kagen til fødselsdag, til gæsterne, på arbejde eller til søndagskaffen med familien. Chokoladekage er ofte populær hos mange.](/images/articles/s2/2015/4/23/bradepandekage-med-overtræk.jpg)
250 g smør
250 g sukker
2 dl æggehvider (5-6 æg)
5 spsk kakao
100 g hvedemel
100 g kokosmel
1 ½ tsk bagepulver
*
Overtræk:
125 g god chokolade
og evt. lidt høvlet mandler
Rør smør og sukker hvidt. Pisk æggehviderne halvstive og fold dem i dejen.
Bland kakao, hvedemel, kokosmel og bagepulver og rør det hele forsigtigt i dejen.
Kom den i en lille bradepande 15x30cm og bag den ved 180°C i 1 time. Tag den ud af formen og overtræk den med chokolade.
Drys med nødder.