4 æg
500 g sukker
300 g plantemargarine
250 g revne gulerødder
400 g ananasstykker (blendet)
200 g kokosmel
550 g hvedemel
3 tsk natron
1 spsk vaniljesukker
Glasur:
200 g flormelis
2-3 dråber mandelessens
¼ dl kogende vand
*
Æggene røres med sukker og margarine.
Rør godt. Bland de groft revne gulerødder med ananasmosen og kokosmelet og rør det hele i æggemassen. Melet blandes med natron og vaniljesukker og vendes i til slut.
Belæg en bradepande, 30x42 cm, med bagepapir og bred dejen ud herpå.
Bagetid: 20 min ved 175ºC på næstnederste rille. Skru varmen ned til 150ºC og bag kagen videre i yderlig 20 min.
Når kagen er kold overtrækkes den med mandelglasur.
Tips: Denne kage er velegnet til at fryse, men man skal så vente med at overtrække med glasur indtil den skal spises.