Logo

Bradepandekage med gulerødder og ananas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er opskriften på en spændende og flot kage med gulerødder og ananas samt mandelglasur. Kagen er velegnet til frysning, dog uden glasur. Prøv kagen til kaffebordet eller som dessert.


4 æg
500 g sukker
300 g plantemargarine
250 g revne gulerødder
400 g ananasstykker (blendet)
200 g kokosmel
550 g hvedemel
3 tsk natron
1 spsk vaniljesukker

Glasur:
200 g flormelis
2-3 dråber mandelessens
¼ dl kogende vand

*

Æggene røres med sukker og margarine.
Rør godt. Bland de groft revne gulerødder med ananasmosen og kokosmelet og rør det hele i æggemassen. Melet blandes med natron og vaniljesukker og vendes i til slut.
Belæg en bradepande, 30x42 cm, med bagepapir og bred dejen ud herpå.
Bagetid: 20 min ved 175ºC på næstnederste rille. Skru varmen ned til 150ºC og bag kagen videre i yderlig 20 min.
Når kagen er kold overtrækkes den med mandelglasur.

Tips: Denne kage er velegnet til at fryse, men man skal så vente med at overtrække med glasur indtil den skal spises.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 8.369 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her