3 æg
350 g sukker
250 g smør
360 g hvedemel
2 tsk bagepulver
3 spsk kakao
2 tsk vaniljesukker
3 spsk appelsinmarmelade
2 ½ dl mælk
50 g hakket appelsinskal
100 g mørk chokolade
125 g smør
100 g flormelis
1 æggeblomme
2 tsk vaniljesukker
3-4 tsk kaffepulver (Nescafé)
*
Pisk æg og sukker skummende.
Smelt smørret og lad det svale.
Rør smørret i æggemassen.
Bland hvedemel, bagepulver, cacao og vaniljesukker og rør det i dejen
skiftesvis med marmelade og mælk.
Tilsæt appelsinskal.
Kom dejen i bradepande ca 30x40 cm. og bag ca. 45 min ved 175º.
Lad kagen blive kold.
Smelt chokoladen.
Rør smør og flormelis sammen.
Rør æggeblommen i sammen med vaniljesukkker og kaffepulver.
Rør den afsvalede chokolade i.
Fordel cremen over kagen og lav evt. mønster med en gaffel.
Skær kagen i små firkanter ved serveringen.
Fryse-egnet.