Logo

Brød fra Hven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g gær
½ liter lunkent vand
1 ½ spsk salt
1 spsk olivenolie
ca. 800 g durumhvedemel (kan man få durummel fra Hven er denne særdeles velsmagende)

Udrør gær i vand med salt og olivenolie. Tilsæt hvedemelet i mindre kopfulde, så du hele tiden har styr på konsistensen. Dejen skal slippe skålen, men stadig være på grænsen til det klistrede. Laden dejen hæve ved stuetemperatur under et klæde i 20 minutter (eller optimalt med kun 15 g gær og natten over). Slå dejen ned og del og form den til 15 - 20 let flade boller, der lægges på bagepapirbeklædt bageplade og efterhæver i 20 minutter tildækket ved stuetemperatur. Til sidst bages brødene drysset med lidt hvedemel i 15-20 minutter ved 200ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.670 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her