2 æg
75 g sukker
150 g hvedemel
90 g havregryn
2 tsk bagepulver
½ tsk vaniljesukker
3 spsk solsikkeolie
1 dl skummetmælk
50 g rosiner eller korender
6 store blommer, Viktoria- eller kirkesblommer
*
Pisk æg og sukker hvidt og skummende.
Sigt melet i dejen sammen med bagepulver og vaniljesukker.
Rør forsigtigt havregryn, olie og mælk i.
Udsten blommerne og skær dem i små stykker.
Vend rosiner og blommer i dejen.
Fordel dejen i smurte muffinsforme eller indsæt 1 papirform i stedet for at smøre dem.
Bages i ca. 30 minutter ved 180ºC i en forvarmet ovn.
Tips: Parpirforme kan købes i alle større supermarkeder. Bruges der kun
papirforme sættes de dobbelt, da kagerne ellers flyder ud.
Blommer kan erstattes med æbler, nektariner eller fersken.