Logo

Yoghurtsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l. yoghurt naturel
1 agurk
1 spsk olivenolie
1 spsk citronsaft
salt
peber efter smag
1 dl finthakket frisk mynte

Hæld yoghurten i et kaffefilter og lad den dryppe fri for valle - det tager 1-2 timer. Skrab yoghurten over i en skål og rør den med olie, citronsaft, salt og peber efter smag. Riv agurken på råkostjernets grove side og tryk den helt fri for væde, før den blandes i yoghurten sammen med finthakket frisk mynte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.630 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her