Logo

vampesalat med porre, ingefær og citrongræs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g alm. champignon
250 g markchampignon
2 små porrer
1 frisk ingefær ca. 10 g
2 fed hvidløg
1 tsk finthakket citrongræs
2 spsk appelsinsaft
2 spsk citronsaft
1 dl olivenolie
1 bdt friskhakket persille
1 bdt friskhakket korianderblade

Skær champignon og porrer i tynde skiver.
Hak ingefær og hvidløg fint.
Pisk citronsaft, appelsin og olivenolie sammen.
Smag til med salt og peber.
Bland alle ingredienserne sammen og stil salaten koldt et par timer før servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.524 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her