Logo

Urterodspuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g melede kartofler
150 g gulerødder
250 g pastinak
25 g smør
salt og peber
 
Skræl grønsagerne og skær dem i mindre stykker.
Kog grønsagerne meget møre i usaltet vand.
Hæld kogevandet fra, lad ca. 1 ½ dl blive tilbage i gryden.
Pisk grønsagerne igennem, så de moser.
Pisk smørret i, og smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.838 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her