Logo

Tyttebær-løgsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2.5 spsk eddikesyltede perleløg
250 g glas-syltede tyttebær
125 g mayonnnaise
cayennepeber
salt
 
Lad perleløgene dryppe tørre i en sigte og hak dem groft.
Bland perleløgende med tyttebær og mayonnaise og smag til med
cayennepeber og salt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.145 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her