Logo

Tun- og kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg nye kartofler
1 fed hvidløg
5 spsk olivenolie
3 spsk vineddike, rød- eller hvid
2 rødløg
250 g cherrytomater
2 ds tunfisk i olie
½ bdt persille

Kog kartoflerne til de er møre, men stadig faste.
Skær dem i halve eller kvarte afhængig af størrelse, mens de stadig er
varme.
Vend dem med presset hvidløg, olie, eddike, salt, peber og hakket rødløg
og lad salaten trække.
Halver tomaterne og bland dem med kartoflerne sammen med den
afdryppede tun.
Smag efter for salt og peber og drys med friskhakket persille.
Server salaten med et godt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.801 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her