Jomfru olivenolie
1 fed hvidløg
1 dåse tomatpure
1 dåse hakket tomater eller flåede tomater
oregano
basilikum
salt
peber
vand
Hæld noget jomfru olivenolie i en mellem stor gryde så det dækker det
halve af bunden, pres hvidløget i en hvidløgs presser og hæld hvidløget
ned i olien og tænd for fuld blus.
Når hvidløget begynder at simrer skal du hælde tomatpuren i og røre
rundt i det, så skal du fylde tomatpure dåsen med vand og hælde vandet i
gryden når tomatpuren begynder at boble.
Så skal du blende de hakkede/flåede tomater og hele dem i når det
begynder at boble igen (det er en god ide at blende dem før man går i
gang), så skal du skrue ned til lavt blus og hælde krydderierne i ca. 1
spsk oregano, ½ spsk basilikum, ½-1 spsk salt (afhængig af egen
smag), ½-1 spsk peber (afhængig af egen smag), så skal du lægge
grydelåget på og røre rundt i det hvert 10 minut i mindst 30 minutter.