Logo

Tomatsauce, kold åbenbaring

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Der er to ting, der taler for denne sauce. Det er afstressende at rive tomater. Og den smager som en åbenbaring

Der er to ting, der taler for denne sauce. Det er afstressende at rive tomater. Og den smager som en åbenbaring

 

500 g modne faste stilktomater

1 rødløg

8 spsk (oliven)olie

2 spsk paprikapasta (fx Ajvar)

salt og peber

400 g spaghetti

1 bundt basilikum

40 g parmesan, høvlet

*

A. Tomater rives på den grove side af rivejernet, indtil det kun er skrællen, der er tilbage. Det er nemmest, hvis man sætter rivejernet i en skål og river tomaterne med et fast tryk.

Rødløg skæres i små terninger.

8 spsk olie og 2 spsk paprikapasta røres i tomatmassen.

Der krydres kraftigt med salt og peber.

B. Spaghetti koges efter anvisningen på pakken.

Bladene af 1 bundt basilikum rives i grove stykker.

Vandet hældes fra spaghettien, og den blandes straks med den kolde tomatsauce.

Basilikum vendes i, og der drysses med høvlet parmesan.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.457 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her