Logo

Tomatsalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tomatsalsa


Den bedste tomatsalsa er nem at lave og smager langt bedre end dem, man kan købe færdige. Tomatsalsa bliver kun bedre af at blive lavet i god tid, så den kan trække i et par timer


#

2 tomater, gerne bøftomater eller blommetomater

1 forårsløg

½ limefrugt

½ spsk syltede jalapeños

½ spsk olie

salt og peber

*

Skær tomaterne i små tern.

Rens forårsløg, og snit fint.

Riv limeskallen på den fine side af rivejernet, og pres den for saft.

Hak jalapeños groft, og bland det hele sammen med olie.

 

Og nu har du en skøn Tomatsalsa

 

TIPS: Du kan også tilsætte friskhakket basilikum.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 368 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her