Logo

Tomat- og appelsinsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salade de tomates a la orange (4)

Lad Dem ikke afskrække af mængden af salt og vineddike, som er angivet i denne skarpe tomatsalat, man skal bare lade væden dryppe grundigt fra tomaterne efter marineringen. Ligesom i alle retter, hvor olivenolie er en vigtig smagsingrediens, bør man kun anvende den bedste, man har råd til - selv en smule rækker langt.

4 store eller 6-8 mindre, saftige tomater, hver især skåret i 8 stk
1 spsk fint salt
kværnet, sort peber
4 spsk esdragonvineddike
saft og fintrevet skal af 1 lille appelsin
4 spsk olivenolie

Læg tomaterne i en skål, og bland dem grundigt med salt, peber, eddike, appelsinsaft og 2 spsk olivenolie. Lad det stå køligt i 2-3 timer. Lige inden serveringen tages tomaterne op og får lov at dryppe godt af, hvorefter man kommer 2 spsk frisk olivenolie i. Drys reven appelsinskalover, og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.641 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her