Logo

Tapenade 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

I Sydfrankrig har hver en kok sin egen opskrift på tapenade, der bruges som appetizer eller spises på frisk eller ristet brød. Hvis man vil have en kraftigere fiskesmag, kan man bruge tunfisk og sardiner, og man kan også variere krydderurterne efter smag og behag. Den vigtigste ingrediens i tapenade er sorte oliven.

Oliventapenade:
5 ansjosfileter
100 g sorte oliven uden sten
1 spsk kapers
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie

Hæld alle ingredienserne undtagen olien i en blender, og kør det sammen i nogle sekunder. Tilsæt olien i en tynd stråle og kør, indtil den ønskede konsistens opnås. Tapenade kan holde sig i flere dage i køleskabet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.649 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her