4 personer
1 stort løg
smør eller margarine
2 ½ dl kartofler i terninger
2 ½ dl squash
½ L champignon i skiver
3-4 spsk tomatketchup
salt & peber
1 dl vand
2 dl cremefraiche
sennep
finthakket persille
Pil løget og skær det i tynde skiver. Svits det et par min i lidt fedtstof, til det er blødt og gennemsigtigt.
Tilsæt kartofler, squash, ketchup, samt salt, peber og sennep efter smag. Svits det i yderligere et par min.
Hæld vand på og lad det simre under låg i 25 min. Tilsæt evt mere vand. Rør i det af og til, så det ikke brænder på. Når grønsagerne er kogt færdige, tages gryden fra varmen. Tilsæt cremefraiche. Sæt gryden tilbage på varmen og lad det hele blive varmt. Det må ikke koge.
Server i fad og drys fint hakket persille over.
Kan serveres med løse ris og en enkel grøn salat som en selvstændig ret.