Logo

Sur-sød avocadosalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lille løg
2 modne avocadoer
1 lille salathoved
½ bk friske bønnespirer
2 spsk soyasauce
2 spsk sukker
2 spsk hvidvin
1 spsk citronsaft
2 spsk hvidvinseddike
3-4 spsk olivenolie

Pisk soyasauce, sukker, hvidvin, citronsaft, hvidvinseddike og olivenolie sammen. Hæld det i et glas med låg.
Pil og hak løget fint.
Skær de skrællede avocadoer i små tern.
Læg løg og avokado i marinaden.
Sæt glasset i køleskab 2 timer.
Læg skyllede iturevne salatblade i en skål.
Skyl bønnespirerne og læg ovenpå.
Hæld avocadodressingen over.
Server groft brød med smør til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.652 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her