Logo

Sund dip

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 aubergine
2-4 fed hvidløg
olivenolie efter smag
basilikum efter smag
salt
lime eller citron
evt. franskbrød uden skorpe


Pak auberginen ind i alufolie efter du har prikket hele overfladen med en gaffel.
Kom den i ovnen i ca 45 minutter, så pilles skallen af.
Pas på den er meget varm.
Auberginen kommes i en blender med basilikum, hvidløg og olie og så blendes.
Franskbrødet gør at det ikke bliver for fedt i smagen, resten er en smagssag.
Kan serveres både lun og kold 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.850 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her