1 kg blomkål
2 tsk citronsaft
3 fed hvidløg
¼ dl olivenolie
3 skiver hvidt brød
2 spsk solsikkekerner, ristede
3 spsk frisk, bredbladet persille, hakket
1 spsk rosen paprika
5 dl grønsagsbouillon
salt og peber
Gør blomkålen i stand og del den i små buketter.
Kom dem i en skål og dryp dem med citronsaft.
Pil, og hak hvidløgene.
Varm olivenolien op på paellapanden, og steg brødskiverne sprøde heri på begge sider.
Skær dem så i små stykker og purer dem sammen med hvidløg, solsikkekerner og persille.
Kom paprika på panden og rist den i olien i 2 min.
Hæld bouillon ved, og bring den i kog.
Lad blomkålen simre heri i 12 min, til den er mør.
Rør lidt kogevæske fra blomkålen sammen med den purerede masse og kom dette på panden.
Lad det hele simre videre i 5 min, og smag så til med salt og peber.