Logo

Stegt blomkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegt blomkål

1 kg blomkål

2 tsk citronsaft

3 fed hvidløg

¼ dl olivenolie

3 skiver hvidt brød

2 spsk solsikkekerner, ristede

3 spsk frisk, bredbladet persille, hakket

1 spsk rosen paprika

5 dl grønsagsbouillon

salt og peber

 

Gør blomkålen i stand og del den i små buketter.

Kom dem i en skål og dryp dem med citronsaft.

Pil, og hak hvidløgene.

Varm olivenolien op på paellapanden, og steg brødskiverne sprøde heri på begge sider.

Skær dem så i små stykker og purer dem sammen med hvidløg, solsikkekerner og persille.

Kom paprika på panden og rist den i olien i 2 min.

Hæld bouillon ved, og bring den i kog.

Lad blomkålen simre heri i 12 min, til den er mør.

Rør lidt kogevæske fra blomkålen sammen med den purerede masse og kom dette på panden.

Lad det hele simre videre i 5 min, og smag så til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.479 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her