1 andebryst
1 spsk soya
1 bdt forårsløg
lidt frisk hakket ingefær
ca. 100 g grønne bønner
evt. lidt frisk salat
olivenolie
salt og peber
Snit andebrystet, og steg det på en varm pande med skindsiden ned af.
Gør dette stille og roligt, så smeltes lidt af fedtet fra, og det bliver sprødt.
Når skindet er gyldnet, hældes fedtet fra, og andebrystet vendes.
Krydr med soya, salt og peber.
Steg andebrystet i alt ca. 12-14 minutter (alt imens det vendes) efter hvor rosa man ønsker kødet stegt.
Lad det hvile lunt 5 minutter inden udskæring.
Damp forårsløg, bønner og ingefær i en gryde med 1 kop vand.
Læg låg på gryden, og lad det dampe 5 minutter.
Tag gryden fra varmen, og vend med lidt snittet salat, olivenolie, salt og peber. Server til skiver af andebrystet.