4 personer
Thailand
100 g tofu
4 spsk olie
½-1 spsk rød currypasta
2 forårsløg
300 g slanke lilla auberginer
200 g champignon
2 milde chili
2 store fed hvidløg
100 g grønne bønner
2 tsk sukker
ca. 1 dl grønsagsbouillon, se side 21
1 spsk soya
1 håndfuld hellig basilikum
* Skær tofuen i små tern og steg dem gyldne i wokken 2 spsk olie. Tag dem op af wokken.
* Svits carrypastaen i de sidste 2 spsk olie et par minutter. Snit forårsløgene, skær auberginerne i små tern og skær chilierne i ringe på skrå. Kom grønsagerne i wokken.
Læg låget på og svits grønsagerne for rask varme 3-4 minutter. Vend rundt af og til.
* Hak hvid løgene og skær bønnerne i korte stykker. Kom dem i wokken sammen med sukker, bouillon og soya. Tilsæt evt, et drys salt. Svits grønsagerne 2-3 minutter mere.
* Riv basilikumbladene i små stykker. Tag wokken af varmen og vend basilikumbladene i.