Logo

Sauce au curry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 løg
60 g smør
1 spsk karry
60 cl bouillon
1 spsk hvedemel
salt, peber
 
Skær løgene i tynde skiver og damp dem i smørret uden at de tager farve.
Tilsæt karry og lad det brænde af.
Hæld bouillonen ved og lad saucen koge i 20 minutter.
Rør melet ud i en smule sauce og kom det i saucen.
Lad den koge igennem og tykne under omrøring i ca. 3 min.
 
Tips: Passer til kogte grønsager, pocheret fisk, stegt fjerkræ og hårdkogte
æg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.971 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her