Logo

Salat med grønne bønner og tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne salat har en meget frisk smag.

750 g grønne bønner
750 g tomater
45 g olivenolie eller nøddeolie
15 g vineddike
15 g Worcestershiresauce
salt

De grønne bønner strenges og koges i saltet Vand.
Tomaterne skoldes, skrælles, kernerne fjernes, skæres i skiver og lægges et stykke tid i groft salt.

Tomatskiverne tages op af den vædske, som har dannet sig, og rystes for at fjerne det overskydende salt.
I et stort salatfad kommes olien, eddiken og Worcestershiresaucen.

Dette blandes godt, og heri lægges de grønne bønner og tomatskiverne. Bland atter og lad det ligge omtrent en time saadan, inden det serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.147 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her