Logo

Rustikke brød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

#

1 l. mælk
125 g gær
125 g sukker
250 g fedtstof
5 æg
hvedemel

*  
Ægtes med det nødvendige hvedemel.
Vejes af i stykker a 800 g
Slås op i flade brød i pladens længde.
Efter bagning skæres de i skiver, dyppes med den ene side i smeltet smør, 

overdrysses med sukker og mandler og ristes i en varm ovn.
Når de er tilstrækkelig ristet på den ene side, behandles den anden side på samme måde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.741 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her